fredag 31. oktober 2008

Lenge, lengre, lengst...

Ojojoj som dagene flyr fra meg.
Men nå har jeg i alle fall flere ferdige ting å vise fram.
Jeg har prøvd meg på et karius eller baktus skjerf, eller krølleskjerf om du vil.Ble ikke helt som jeg hadde tenkt, men jeg er fornøyd i grunn. Det er strikket av Julia garn på pinne nr. 8, så det var fort gjort i grunn

Det neste prosjektet ble gjort ferdig var pulsvarmere til min kjære. Han har ønsket seg det veldig lenge, så nå var det endelig hans tur til å bli prioritert.

Sånn så de ut før jeg sydde på mønster...


Men tøffe gutter må ha tøffe pulsvarmere, så da ble det ett lite motiv

Håper han blir fornøyd, og at de blir brukt masse.
Pulsvarmerene er strikket av restegarn på pinne 3.

Begge guttene mine har forlatt meg for helga, så jeg må nok benytte muligheten til å få gjort litt. Forhåpentligvis blir det en oppdatering til ganske snart
Ha en skremmende halloween videre.

mandag 20. oktober 2008

Endelig! Litt hodevarme.

Etter noen hektiske dager med bursdagsfeiring, snarvisitt hos min mor i Nord-Norge og en kjip forkjølelse fikk jeg endelig ånden over meg til å gjøre noen små prosjekter ferdig.

Nå som vinteren sniker seg onn på oss er det vel ingenting som passer bedre enn noen luer.
Lille gullegutt trenger noe å varme ørene sine på, så han fikk denne tøffe saken
Mens jeg laget denne til meg selv

Dere får ha meg unnskyldt for bildekvaliteten, iveren etter å vise fram noe var større enn tålmodigheten til å vente på dagslys.

Oppskriftene til begge luene er hentet fra denne boken
Da er det bare å løpe tilbake til strikketøyet

torsdag 9. oktober 2008

Første bursdagsfest


I går feiret vi stort her i huset. Lille gutten min har blitt ett år, så vi samlet nære og kjære til bursdagsfeiring. Vi hadde en kjempe fin dag både store og små. I morgen skal det være barnebusdag, så her er det bare å hive seg i bakinga igjen:)

mandag 6. oktober 2008

Magaplask i bloggverden

Her er det vel bare å kaste seg ut i det. Sitter her og prøver å forme min nye blogg, men dette er vanskeligere enn jeg trodde. Klarer ikke helt å bestemme hvordan det skal se ut her inne, men det kommer vel etterhvert. Jeg ønsker meg selv med dette lykke til.